دستاورد| هوشمندسازی و سهولت تصمیمگیری با سامانههای مدیریتی بومی
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، مریم امامدادی مدیرعامل شرکت تحقیق و توسعه یسنا پارس، با اشاره به طراحی و توسعه سامانههای جامع مدیریتی توسط متخصصان این شرکت دانشبنیان افزود: شرکت تحقیق و توسعه یسنا پارس، چهار محصول دانشبنیان شامل سامانه جامع مدیریت عملکرد، سامانه مدیریت پروژه، ماژولهای دادهکاوی تاثیر متقابل شاخصها و ماژول پایش رفتار ارزیاب را توسعه داده و تجاریسازی کرده است.
این فعال فناور با بیان اینکه محصولات توسعه یافته، تماما با تمرکز بر نیاز مدیران جهت مدیریت بهتر طراحی و پیاده سازی شده اند، ادامه داد: با توجه به نیاز روزافزون سازمانها به سامانههای نرمافزاری و مدیریتی هوشمند، طراحی و توسعه در داخل شرکت صورت گرفت به طوری که پاسخگوی نیاز داخلی باشد.
امامدادی با اشاره به طیف گسترده مخاطبان این سامانهها عنوان کرد: مدیران در سطوح مختلف در سازمانها، صنایع و شرکتهای بهرهبردار سامانه های مدیریتی شرکت جزو مخاطبان و مشتریان اصلی این سامانهها به شمار میروند. از آنجاییکه که این سامانه ها به کیفیت تصمیمسازی و تصمیمگیری مدیران کمک می کند از اهمیت بالایی برخوردار است.
مدیرعامل شرکت تحقیق و توسعه یسنا پارس ادامه داد: در همه سامانه ها، تنوع شیوه های مدیریتی و نظارتی پیش بینی شده که منجربه افزایش انعطاف بهره برداری سامانه شده است و طیف وسیعی از مدیران با شیوه های مختلف می توانند با سامانه ها کار کنند.
وی با اشاره به سهولت در کاربری و تعریف مدیران مختلف، به عنوان بخشی از مزایای این سامانهها عنوان کرد: تمام سامانه ها بدون محدودیت در تعداد کاربر بهرهبرداری می شود و مهمترین مزیت رقابتی این است که اقدامات سیستم و تعریف مدلهای مدیریتی، دراختیار کاربران قرارداده میشود و هیچ وابستگی به شرکت ندارند.
امامدادی با اشاره به اشتغال ایجاد شده در این شرکت دانشبنیان افزود: به طور مستقیم در سطح برنامه نویسی، پشتیبانی و توسعه بازار تا 50 نفر و به طور غیر مستقیم در تمام سازمان ها، شرکت ها و صنایعی که سامانه مستقر شود، اشتغال ایجاد شده است.
این فعال حوزه فناوری، نقش معاونت علمی را در حمایت از تولیدات نیازمحور و فناورانه، بسیار مفید و ارزنده دانست و گفت: مردم و جامعه می بایست اعتماد بیشتری به محصولات دانش بنیان داشته باشند و از طرفی شرکت های دانش بنیان واقعی، استحقاق حمایت بیشتری دارند.
#11
Send to friends